جلسات عمومي گروه در نيمه دوم سال 1389

گزارش جلسات  عمومي گروه پيش دبستان انجمن پژوهش هاي آموزشي پويا در نيمه دوم سال 1389

1389/7/6: خانم بتول فتح اله، از اعضاء هيئت مديره انجمن در مهدكودك رنگين كمان،‌سخنراني و پرسش و پاسخي با مديران،‌مربيان و شركت كنندگان با عنوان خودارزيابي مديران و نگاهي به عملكرد خويش در سال تحصيلي كه گذشت، داشتند.

1389/8/4: در اين روز  جلسه اي با مديريت خانم صديقه فرهودي ( عضو هيئت مديره انجمن پويا ) و با حضور مديران و مربيان پيش از دبستان تشكيل گرديد. مطالب ارائه شده در اين جلسه كه در مهدكودك رنگين كمان برگزار شد، به شرح زير بودند:
_  آقاي آذربرزين _ ورزش همگاني براي كودكان
_  آقاي مهدي نغمه گو( عضو بنيان نخبگان و انجمن مخترعين) _ فرايند رشد رفتار مطلوب در كودكان پيش دبستاني
- آقاي مهندس جزايري _ روش و چگونگي كارهاي هنري در ابتداي سال تحصيلي

1389/9/2: اين جلسه گروه پيش دبستان نيز مهد كودك رنگين كمان با حضور مديران و مربيان و علاقمندان تشكيل گرديد. در اين جلسه افراد زير مطالبي بيان داشتند:
خانم دكترقاسم زاده ،پيشگيري از كودك آزاري – ره آورد سفرتاجيكسان
خانم حبيبي ، گزارش سفربه چين و نمايش نمونه هايي از كتاب هاي حسي و لمسي
خانم اسلامي (عضو هيئت مديره انجمن )سخنراني درباره ي تبعيض جنسيتي

1389/10/7: اين جلسه نيز طبق روال معمول، با مديريت خانم صديقه فرهودي و نظارت خانم دكتر قاسم زاده تشكيل گرديد. موضوع جلسه معرفي پكيج كارآفريني توسط خانم مهندس شهيدي بود. از جمله برنامه هاي ديگر اين جلسه مي توان به سخنراني خانم حكيم الهي درخصوص سبك جديد قصه گويي؛ اعلام خبر تشكيل كارگاه فلسفه براي كودكان توسط خانم ستايش فر؛ معرفي يكي از فعاليت هاي نقاشي خلاق توسط آقاي مهندس جزايري و ارائه روش هاي انتقال آموزه هاي ديني و مهارت هاي زندگي به وسيله بازي با انگشتان،‌ اشاره كرد.

.............................................

.............................................  نظرتان درباره چگونگی عملکرد وب سایت چیست؟

.............................................

بازدید از این صفحه : 2164 مرتبه

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به انجمن پژوهاش های آموزشی پویا می باشد.
طراحی و پیاده سازی : هست نما